Hub

Imaš ideju za poboljšanje svoje okoline, ali ne znaš kako je provesti? Želiš se umrežiti s drugim profesionalcima kako bi ostvario svoje snove i postao uspješniji? Imaš želju pomoći drugima, ali ne znaš kako? Zato je tu HUB - platforma za bolje sutra!

volontiraj

podupri

udomi

Pridruži se

ČESTO POSTAVLJENJA PITANJA

Što je H-epicentar HUB?

HUB je zamišljen kao mjesto inicijacije, planiranja i pokretanja različitih projekata koji mogu promijeniti naše susjedstvo, grad ili društvo u cjelini. Trenutno je virtualan, no planiramo i fizičku adresu s coworking prostorom sredinom 2017. godine.

 

 

Kakve ideje su dobrodošle?

Različite ideje koje poboljšavaju kvalitetu života su dobrodošle. Međutim, važna je i njihova provedba, i to je upravo dio u kojem HUB želi pomoći.

 

 

Kako mi HUB može pomoći u provedbi projekata?

Najveća vrijednost HUB-a su ljudi. Naši stručne suradnici imaju iskustvo u različitim fazama projektnog ciklusa, kao i različitim industrijama. Za svaki projekt postoje nadležni koordinatori i savjetodavni odbor, čija je uloga pomoći da projekt uspije. Uz to, imamo široku bazu kontakata koja omogućava da se lako i brzo uspostavi suradnja s različitim dionicima projekta.

 

 

Kakva je procedura kod prijave projekata?

Prijava projekta počinje ispunjavanjem prijavnice. Nakon što se ispuni prijavnica, potrebno je 3-7 radnih dana kako bi je naš stručni žiri obradio. Ako projekt zadovoljava osnovne kriterije, iskazat ćemo interes i poslati detaljni upit s dokumentacijom koji je ključan za procjenu potencijala. Po slanju navedene dokumentacije, trebat će nam do 20 radnih dana za odobrenje ulaska u HUB. Ako ste negdje pogriješili, ne brinite – poslat ćemo dokumentaciju na ispravak s naznakom što je potrebno popraviti i dodatnim rokom. Poslije toga, Vaš projekt ima 6-12 mjeseci u HUB-u, tokom kojeg ćemo ga pažljivo zalijevati i dati mu puno Hepi sunca!

 

 

Što ako je moj projekt odbijen?

I to se događa. Dobit ćete detaljno obrazloženje i preporuku kako krenuti dalje te slijediti svoj san.

 

 

Koliko to košta?

Ništa. H-epicentrov HUB je projekt koji ne naplaćuje ništa od svojih projekata. Možda ćemo željeti staviti logotip H-epicentra na Vaš novi web ili da nam dođete jednom godišnje pričati o svojoj uspješnoj priči, ali to je manje-više to 🙂

 
 
 
 
 
 

Prijavi se

Projekti u inkubaciji

Indeks kvalitete života (IQL) tim uviđa da gradske četvrti nemaju ujednačenu kvalitetu života i ponudu sadržaja koji omogućavaju stanovnicima da vode zdrav, ispunjen i društveno bogat život.

Indeks kvalitete života mjeri kvalitetu života u gradskim četvrtima velikih gradova, počevši od Zagreba, preko različitih relevantnih parametara, ukazujući time na potencijalna rješenja, kreirajući benchmark vrijednosti i rješenja i predlažući odgovarajuće mjere.

Indeksu kvalitete života može se pomoći suradnjom u području mjerenja, kao kontakt-osoba za gradsku četvrt Grada Zagreba, znanstvenom suradnjom, suradnjom u području odnosa s javnošću ili donacijama u opremi.

Balans između obiteljskog i poslovnog života je jako teško postići. REALLIFE se fokusira na stvarne probleme u usklađivanju različitih obveza i pronalasku kvalitetnog vremena za sebe, supružnika, djecu i karijeru.

Okupljanje nekoliko savjetnika za različite aspekte suživota (psiholog, sociolog, savjetnik u karijeri, financijski savjetnik) koji pomažu korisnicima unaprijediti kvalitetu života u različitim aspektima. Napredak mjerimo putem specijaliziranih alata. Ujedno imamo servis za pomoć u kućanstvu, brigu o djeci i za karijeru.

  • Prijavite se za savjetnika
  • Poduprite financijski ili prostorom naše potrebe (prostor za savjetovanje, produženi boravak)
  • Oglasite ili organizirajte predstavljanje REALLIFE-a u Vašem kvartu
  • Volontirajte u unaprjeđivanju našeg alata za mjerenje
  • Postanite beta-korisnik
©Udruga Hepicentar 2018