Hepicentar Connect

Želiš nešto više od tuluma? Connect ima super zabave s kojima istovremeno činiš nešto dobro. Svaka ulaznica-donacija ide izravno za pomoć potrebnima. Pomaganje nikad nije bilo veselije!

 

Prve generacije otprije desetak godina sjećaju se Connecta kao simbola nezaboravne zabave, pravih prijateljstava, ali i ljubavi, od kojih su mnogi još uvijek zajedno. Nešto se promijenilo, ali bit je ostala ista – izvrsna žurka četvrtkom s humanitarnom dimenzijom. Sada svake večeri predstavljamo jednu organizaciju i zajednicu koja mijenja svijet oko nas, i tako pomažemo otvoriti oči i srca za potrebe drugih.

Naše teme obuhvaćaju: devedesete, tulume u kockastom, šalji dalje i drugo. Pregled zadnjih Connect događaja možeš pronaći ovdje.

 

 

#zagreb #hepicentar

Fotografiju objavljuje Mari Nela (@malaperla)

H-EPICENTARska događanja uvijek pobude u meni interes i uvijek zbog dva ista razloga: izvrstan mix dobrog zvuka & dobrih ljudi te onaj praktični, humanitarni dio gdje se uz puno radosti, plesa i zabave pomogne konkretno nekoj obitelji u potrebi.

- Gorana -

“Hepač je tulum s najboljim pogledom u gradu. Sviđa mi se što su svi jako opušteni, može se rasplesati, ali i popričati na terasi kad nakon dugo vremena vidim stare frendove. Uvijek super mješavina poznatih lica, nekih novih i stranaca koji redovito nalete s Trga.”

- Tomislav -

H-epicentar je mjesto gdje kroz zabavu, glazbu i smijeh upoznaješ nove mlade ljude sličnih pogleda na život kao i ti. Uz vrhunsku zabavu, to je ujedno i prilika za učiniti dobro djelo, jer je svaka večer humanitarna i s malim prilozima pomažemo određenoj obitelji/osobi. Uz izvrsnu lokaciju, na h-epicentru možeš uživati u super glazbi kakve je u Zagrebu nažalost sve manje.

- Filip -
©Udruga Hepicentar 2018