Blog

Zanimaju te primjeri dobre prakse u vezi s projektnim menadžmentom? Onda je naš blog pravo mjesto za tebe! Željeli bismo pomoći udrugama, inicijativama i svima koje zanima ovo područje da unaprijede svoje procese i budu Hepi.

pexels-photo-1036641

Kako brzo i učinkovito pronaći sponzora za pokretanje projekta

U ovome blog članku saznajte kako za svoju organizaciju, određeni događaj ili projekt pronaći odgovarajućeg sponzora te osigurati da odlične ideje kraj ne dožive na papiru, već u uspješnoj realizaciji.

Pročitaj više
nogometno prvenstvo aktivnosti

Kako navijanjem prikupiti sredstva za svoju udrugu ili projekt

U danima smo kad najvažnija sporedna stvar na svijetu postaje najvažnija stvar na svijetu. Svi živimo za onaj trenutak kad ćemo dignuti ruke u zrak i viknuti „goooooool!“. Još je bolje ako smo okruženi super ekipom. Zato vam danas donosimo načine kako da ojačate tu navijačku atmosferu, a ujedno i prikupite sredstva za svoju organizaciju ili projekt.

Pročitaj više
Webp.net-resizeimage

Ciljna skupina projekta – zašto i kako ju odrediti?

Prijavljujete se na natječaj za financiranje svog projekta i zapeli ste na stavci „ciljna skupina“? Želite uskladiti projekt sa stvarnim potrebama? Svaki uspješan projekt ima jasno određenu grupu kojoj je namijenjen pa tako i vi morate detaljno odrediti kome je namijenjen vaš projekt, tko je vaša ciljna skupina.

Pročitaj više
pexels-photo-373543

GDPR – kratica koja od 25. svibnja 2018. krije velike promjene

Ako kao organizacija ili udruga ponekad prikupljate osobne podatke svojih zaposlenika, korisnika ili suradnika, onda je ovaj članak upravo za vas jer uskoro slijede velike promjene. Saznajte što se krije iza kratice GDPR i kako ona može imati veliki učinak u zaštiti osobnih podataka.

Pročitaj više
startup-photos

Kako crowdfundingom realizirati najbolje poslovne ideje

Imate izvrsnu ideju za projekt, no jedino što vas koči u realizaciji je upravo ono najvažnije – kako ga financirati? Upravo tu uskače crowdfunding. U ovom blog članku saznajte kako crowdfundingom realizirati brojne projekte i kampanje te time unaprijediti svoje poslovanje na društveno koristan način.

Pročitaj više
©Udruga Hepicentar 2018